3r Torneig Jan Vergés Blanch

Ja tenim data per al 3r Torneig Jan Vergés Blanch. Apunteu-la a l’agenda: el 15 de desembre es celebraran els partits de futbol classificatoris, però la festa grossa tindrà lloc el 16 de desembre (a l’Escola Els Arcs de Barcelona).

El programa de la jornada estarà ple d’activitats lúdiques i familiars destinades a passar una bona estona i a col·laborar amb la Fundació  La Marato de tv3, entitat a la que es destinaran tots els guanys del torneig. Però, sobretot, el que pretén aquesta iniciativa és retre un homenatge al #JanBunic, a qui tant i tants recordem.

Recordem que si voleu inscriure un equip de futbol al 3r Torneig Jan Vergés Blanch heu de fer-ho a través del formulari  https://torneigjanverges.typeform.com/to/viy8ba

Teniu temps fins al 10 de desembre però la quantitat d’equips és limitada, així que us recomanem que ho feu aviat per assegurar la vostra participació al torneig de futbol.

També us agrairíem que ens féssiu saber si assistireu a la jornada i si teniu previst quedar-vos a dinar, ja que necessitem encarregar el menjar i les begudes. Podeu fer-ho omplint el formulari  https://torneigjanverges.typeform.com/to/FOOn4C

Si voleu participar sent voluntaris al torneig, el que heu de fer és dir-li a l’Anna Secre els horaris en els que estaríeu disponibles al llarg d’aquesta setmana.