Xerrada de Carme Timoneda sobre l’autoestima i la seguretat personal dels fills

Benvolgudes famílies,

 Com ja sabeu, un dels trets més importants que defineixen la nostra escola és afavorir el benestar emocional dels nostres alumnes per crear un ambient que faciliti el seu desenvolupament personal i acadèmic.

En aquesta ocasió, ha estat l’escola Peter Pan qui organitza una xerrada informativa a càrrec de Carme Timoneda, Presidenta i Directora de la Fundació Carme Vidal de Neuropsicopedagogia i professora de la Universitat de Girona.

L’objectiu d’aquesta sessió és reforçar el paper important que tenim els pares i mares en l’autoestima i la seguretat personal dels fills. Us adjuntem el resum dels punts bàsics de la xerrada.

resum de la xerrada

Us demanem que confirmeu la vostra assistència abans de divendres, 10 de març, eviant un correu a escolanausica@escolanausica.cat, per tal de fer la reserva de la sala. En cas de no arribar a un nombre mínim d’assistents, pot variar l’emplaçament.

Considerem que la participació i la implicació de les famílies és molt important per al bon desenvolupament afectiu dels fills.

Us hi esperem a tots.

 Cordialment,

Equip directiu

Escola Nausica