2n i 6è units per la Física: equilibris i desequilibris

Una picada a la porta i …”és una visita sorpresiva, inesperada”! Què? Com? Uauuuuu!

Són tres companys grans de 6é que venen a compartir el seu experiment físico-artístic amb nosaltres, els de segon.

Ens quedem bocabadats, enlluernats, meravellats i transportats al màxim desequilibri de tanta emoció que ens ha arribat de sobte. Són ells, els grans, els més admirats, els nostres models, els nostres líders i han vingut per compartir la seva creació i els seus coneixements. Quina calor! Galtes vermelles i ulls brillants!

Però no patiu perquè l’equilibri ens arriba ràpidament per les seves pacients, amables i sàvies explicacions del com i el perquè d’aquests petits funambulismes que porten penjats del nas i que mai acaben de caure. Ho han fet ells? Com ho han fet? Per què? Els hi ha costat? Podríem fer-ne un nosaltres? La curiositat i la motivació se’ns disparen.

L’equilibri i el desequilibri emocional que sentim tots plegats quan ens ajuntem i podem compartir experiències, és la gran màgia que té la petita Nausica. Fresca, espontània i familiar. Quina sort que tenim de tenir uns companys grans que han pensat que ens podria interessar el que fan. Ens heu inspirat encara més! Moltes gràcies, amics!