Conte de St. Jordi de 2n: “Contes de boscos endins”

Els quatre contes que les nenes y nens han escrit i il·lustrat a segon són contes que passen dins del bosc, de la mateixa manera que la majoria de contes tradicionals.

Per una banda tenim el bosc amb la seva frondositat, misteri, profunditat, caos i  foscor que simbolitza l’aventura i totes les emocions que d’ella deriven: les pors i els amors. Per l’altre, la caseta al bell mig del bosc és la llar que els recull i els uneix al voltant d’una llar de foc; els personatges ja  s’han retrobat i estan salvats.

La pèrdua en “El nen Miquel”, l’abandó en “Humans i dimonis”, la compassió i bellesa en “Els dos amics i la nit poètica” i  la sorpresa i la màgia en “El 25 de desembre” són històries que han imaginat, discutit, pactat, viscut i finalment escrit i il·lustrat en grups i que tenen un final feliç al bell mig del bosc, boscos endins.

A continuació podreu gaudir de la potent creativitat de les imatges que han creat aquests artistes. Les seves il·lustracions ens parlen amb un llenguatge propi, íntim i comunicador  Mireu i admireu!