Ja tenim aquí Sant Medir!!!

Divendres, 3 de març, torna la festa més dolça de l’any amb les romeries de Sant Medir que omplen els carrers de Sarrià- Sant Gervasi de caramels.

Les cercaviles pels carrers i places de Sarrià-Sant Gervasi començaran a partir de les 8.45 h, la colla Agrupació Bonanova, i a partir de les 10 h, les colles Humorística de Sant Medir, i a les 9.30 h, la Nova de Sant Medir de Sarrià, l’Antiga de Sant Medir, i la Jovenívola de Sant Medir. Després, com és habitual, les colles de Sarrià i la colla Agrupació Bonanova, es trobaran a la Seu del Districte, a la plaça del Consell de la Vila, on es farà la recepció institucional, a les 11 h del matí. Tot seguit es realitzarà una benedicció a la plaça a les 11.15 h.

Per la tarda, a partir de les 18.15 h, la colla Jovenívola i l’Agrupació Bonanova, i a les 18.30 h les tres colles restants, sortiran en cercavila cadascuna des dels seus locals socials omplint els carrers de nens i nenes, cavalls i de caramels.

I a les 20 h, totes les colles de la ciutat, excepte la Nova de Sarrià, es concentren pels carrer de Sant Salvador i Escorial per tal d’iniciar la desfilada que encapçalarà la colla portadora de la bandera de la Federació i l’Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada. A aquesta hora, la Nova de Sarrià celebra la fi de festa a la plaça del Consell de la Vila.

A la una del migdia del mateix divendres 3 de març, dia de Sant Medir, se celebrarà la tradicional missa en honor a Sant Medir a l’esplanada del Miracle de l’Ermita, a Sant Cugat, on el Pare Lluís Vitori, consiliari de la Penya Regalèssia, i en Mossèn Enric Subirà, consiliari de la Federació de Colles, faran honor al Sant. Un cop acabada la missa, es col·locaran les llaçades commemoratives a les banderes de les colles assistents.

El diumenge dia 5 de març, la major part de les colles de Sarrià-Sant Gervasi, es trobaran als Jardinets de Gràcia, per anar a la rua de la Bordeta amb la resta de colles de la ciutat.