Sortida a la exposició Picasso-Picabia

Fa alguns dies els nenes i nenes de 5è i 6è vam fer una visita a la Fundació Mapfre per veure l’exposició de Picasso i Picabia. 

Durant el primer trimestre les dues classes vam estar treballant en un projecte sobre Picasso i Picabia. Vam estar estudiant quins són els estils que van fer servir. Alguns companys van explicar que els dos pintors van viure en temps de guerres, la Guerra Civil i la Segona Guerra Mundial. 

Ens van ensenyar un munt de quadres dels dos artistes. Alguns eren molt estranys i difícils d’entendre perquè eren bastant abstractes, alguns fins i tot ni semblaven quadres. 

La part més divertida va ser el taller artístic! Vam fer dues activitats. A la primera havíem de fer un retrat d’un company fent servir unes targetes amb nulls, nassos boques que ens havíen preparat. En la segona activitat vam fer el nostre autorretrat, però abans ens havíem de mirar en un mirall tou que donava una imatge nostra ben extranya! 

Ens van fer un munt de preguntes sobre Picasso i Picabia i nosaltres sabíem respondre la majoria. Els guies del museu estaven molt sorpresos!

(En aquest article han participat: Ariadna R, Marc M, Martí N, Biel B, Manel D, Amanuel, Martina S, Guillermo M i Guillem L)