Un calendari d’advent molt original – 2n EP

“CALENDARI DE DENTS (forma part del projecte: “TOTS SOM LLOPS?”) 

Comença a ser una petita tradició de 2n jugar a fer-nos dissenyadorsd’un calendari de gegantines dents blanques amb la intenció de visionar molt lliurement, i des d’una vessant humorística, el tradicional calendari d’advent que les nenes i nens gaudeixen des de ben petits.

Tot fent un joc de paraules hem substituït el calendari “d’advent” pel calendari “de dents”, aprofitant l’espectacular caiguda dental que pateixen els nens en aquestes edats i l’arribada dolça en forma de moneda de xocolata que ens mengem a canvi d’un acudit, endevinalla, anècdota o poema, per tal de fer el compte enrere d’un Nadal que, gràcies a anar arrancant dia a dia les 24 dents que li hem creat al nostre llop,  visualitzem més a prop.

Aquest projecte lingüístic que estem vivint sobre els llops neix de la necessitat de saber-nos posar al lloc dels altres. En aquest cas ho centrem en la figura llegendària i apassionant del llop dels contes tradicionals, buscant i experimentant en el concepte de versió. A la fi ens podrem plantejar si en algun moment o altre,TOTS SOM LLOPS?